WYDZIAŁ
REKRUTACJA
DLA STUDENTÓW
DLA PRACOWNIKÓW
DZIAŁALNOŚĆ NAUKOWO - BADAWCZA
ZŁOTE ODZNACZENIE "KOLAGEN"
ERASMUS
ROZKŁADY ZAJĘĆ
KONTAKT Z PRACOWNIKAMI
NAUCZANIE ZDALNE
SESJA
OFERTY PRACY DLA ABSOLWENTÓW
 
 
 

Nowy kierunek studiów - Bezpieczeństwo i Jakość Produkcji Żywności

WYDZIAŁ

Bezpieczeństwo i Jakość Produkcji Żywności

Studia bezpłatne, 7 semestralne, profil praktyczny, tytuł: inżynier

 

Z przyjemnością informujemy, że na mocy opinii decyzji Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 23 sierpnia 2021 r. Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu otrzymał  uprawnienia do prowadzenia studiów I  stopnia na kierunku Bezpieczeństwo i Jakość Produkcji Żywności o profilu praktycznym. 

 

Treść uchwały PKA w załaczniku.


do góry
wyślij
drukuj





 
Copyright 2020 WICiT